Servicii

Îngrijire completă

Aducând viață zâmbetului tău
PROFILAXIE

Întotdeauna a preveni este mai la îndemână și mai puțin costisitor decât a face un tratament complex. Vizitele periodice pentru ședințe de igienizare (detartraj, periaj/air-flow) sunt esențiale pentru a menține o starea de sănătate orală optimă și pentru a depista afecțiuni dentare și orale incipiente.

ODONTOTERAPIE

Cariile și traumatismele dentare sunt printre cele mai frecvente cauze pentru care pacienții se adresează medicului stomatolog. Specialiștii noștri realizează tratamente odontale la microscop cu materiale de ultimă generație pentru o predictibilitate mai bună a rezultatului.

ESTETICĂ

Zâmbetul este cartea de vizită a fiecăruia. Cu ajutorul albirii dentare acesta poate căpăta o nouă strălucire. O alternativă sunt fațetele dentare care pot crea un zâmbet remarcabil printr-un minim sacrificiu dentar.

PEDODONȚIE

Într-un cabinet special amenajat pentru micii pacienți tratăm cu empatie prin joc și joacă toate nevoile lor dentare. Prima vizită este recomandat a fi făcută încă de la vârsta de 1 an sau în primele 6 luni de la apariția primului dinte.

ENDODONȚIE

Tratamentul de canal realizat cu ajutorul microscopului reduce numărul ședințelor de tratament la minimum. De asemenea crește rata de succes pe termen lung a tratamentului și scade posibilitatea apariției unei recidive.

PARODONTOLOGIE

Boala parodontală se numără printre principalele cauze de pierdere a dinților. Instituirea unui tratament precoce, limitează efectele nedorite și asigură menținerea dinților în cavitatea orală pe o perioadă îndelungată.

ORTODONȚIE

Tratamentul ortodontic interceptiv realizat la vârste mici poate preveni tratamente complicate și de lungă durată în viitor. De asemenea aparatele ortodontice la vârsta adolescenței pot corecta anomalii dento-maxilare și totodată redau încrederea de a zâmbi. Destul de des se apelează la opțiuni ortodontice și la adulți pentru a crea alinierea dorită sau ca tratament adjuvant al tratamentului protetic (crearea unui spațiu pentru inserarea unui implant, redresarea unui dinte pentru a putea fi realizată o punte dentară).

CHIRURGIE ȘI IMPLANTOLOGIE

În situația în care dinții nu mai au un prognostic favorabil există soluții implanto-protetice de ultimă generație ce pot reface atât funcționalitatea cât și estetica dorite. Dispunem de mijloace moderne care reduc la minimum durerea intraoperatorie și disconfortul.

PROTETICĂ FIXĂ ȘI MOBILĂ

Protetica dentară este ramura stomatologiei care ajută să refacă structura și rezistența dinților afectați de procese carioase prin realizarea coroanelor dentare . De asemenea pot contribui la înlocuirea dinților lipsă prin intermediul punților dentare . Pe lângă partea biomecanică și funcțională, protetica ajută sa se restabilească sau să îmbunătățească estetica dentară atât prin intermediul coroanelor maxim estetice din zirconiu sau zirconiu placat cu ceramică cât și prin intermediul fațetelor dentare.

Te așteptăm la un consult în cabinetul nostru!